Udvikling & Planlægning

Vores mødeplanlægger vil sparre med jer om alt lige fra budgettet til jeres helt særlige ønsker for mødet / konferencen.

Første møde
På det første møde ser I vores lokaler, afstemmer forventninger og snakker om idéer og format. Vi vil gerne hjælpe jer med at gribe jeres møde rigtigt an og kommer gerne med anbefalinger. På baggrund af dét møde kommer vi med et oplæg med alle detaljer og priser. 
Idéudvikling & konceptskabelse
Du får aldrig en standardpakke hos dypång. Vi henter inspiration fra gastronomien, musikken, teateret, filmen og arkitekturen og leger med de nyeste digitale teknologier. Vi søger og finder de kunstneriske greb, der vækker præcis den følelse og den fascination, du ønsker for dine gæster.
Det praktiske
Vi tegner indretning af lokalet, så det passer til jeres ønsker, stemning og antallet af gæster. Når I kender det endelige antal af gæster, retter vi tegningen til. 14 dage før afholdelse af jeres møde, ses vi og gennemgår alle detaljer. Deadline for aflevering af de sidste detaljer og tilføjelser er 4 dage før arrangementet.
Projektledelse & forberedelse
Djævlen ligger i detaljen, og vi jagter den til det uendelige: kontrollerer, planlægger, forbereder og tester. Det er et kæmpe paradoks – og endnu større udfordring – at forene kreativitet og kontrol. Men vi gør det. Hver gang. Vi er 100% i kontrol – så I og jeres gæster kan slippes helt fri.
Udførelse
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Fornyelse, fordybelse og fremdrift

 Vi udfordrer den klassiske måde at samles på.

Vi trækker jer ud af jeres vante arbejdsrutiner. Vi skaber inspiration. Og vækker motivation.

Vi tror på at fornyelse, fordybelse og fremdrift er en forudsætning for at skabe udvikling. Men vi ved også at fornyelse, fordybelse og fremdrift ikke kommer af sig selv! Det kræver de optimale rammer, den rette inspiration og den rigtige opmærksomhed. I et format der afspejler jeres virksomhed.

 Vi arbejder derfor altid tæt sammen med jer, hvor vi i fællesskab designer den fulde oplevelse. Vi er gode til at lytte. Og vi er endnu bedre til at stille spørgsmål. Således sikrer vi, at vi sporer os ind på det, der er vigtigst for jer. Herefter tager vi det fulde ansvar. Vi planlægger og eksekverer mødet eller konferencen, så den overrasker og sidder i kroppen flere dage efter.

Vi skaber rammerne, så I kan skabe udviklingen.